Jdi na obsah Jdi na menu

ZÁŽITKY S PLAZY

V rámci REPTILclubu otevírám brány do fascinujícího světa plazů  a nabízím širokou škálu interaktivních a vzrušujících služeb. 

#fascinujicisvetplazu

ÚČASTÍ NA AKCI SOUHLASÍTE S POŘIZOVÁNÍM AUDIOVIZUÁLNÍCH ZÁZNAMŮ, KTERÉ MOHOU BÝT POUŽITY K MARKETINGOVÝM ÚČELŮM. TENTO SOUHLAS JE MOŽNÉ ZRUŠIT PÍSEMNĚ PŘED ÚČASTÍ NA AKCI.


 

 

Příspěvky

Příměstský tábor 2024

p7101008---kopie.jpg

Tábor, kde se vaše děti stanou průzkumníkem světa plazů, rozvinou lásku k přírodě a získají nové dovednosti. Vhodné pro děti od 7 do 15 let. 

Cena 3900 Kč/turnus

Ošetřovatel plazů na jeden den

2.png

Staňte se ošetřovatelem plazů na jeden den a poznejte tak co tato práce obnáší. Vhodné pro dospělé i děti od 10 let.

Cena od 2500 Kč

Exkurze do světa plazů

3.png

Poznejte fascinující svět plazů v REPTILclubu. Případně jsem schopen zorganizovat exkursi ve vašich prostorech. Plazi: Zázrak evoluce

Cena 1500 Kč / 90 min 

Kroužek pro každého

1.png

Ať jste dítě, dospělák nebo penzista, můžete se zúčastnit veřejných kroužků. Každá schůzka je zaměřena na zajímavé téma světa plazů.

Cena 120 Kč / 60 min

Háďata

6.png

Jste na mateřské dovolené a hledáte zábavu? Zažijte jedinečný zážitek, kontakt s plazy. Vše v bezpečí REPTILclubu a pod odborným dozorem.

Cena 150 Kč za rodinu

Komentovaná prohlídka

7.png

Využijte možnosti poznat obyvatelé terárií z blízka. Komentovaná prohlídka, krmení a focení s plazy. To vše na Vás čeká za dveřmi REPTILclubu.

Cena 120 Kč dospělý / 80 Kč dítě

REPTIL_terapie

5.png

Jedinečný program pomoci klientům s poruchou autistického spektra. Workshopy zaměřené na zbavení se strachu z plazů. Soukromá lekce.

Cena 400 Kč / 60 min

Plazi jako součást vaší akce

9.png

Pořádáte akci a rádi byste ji obohatili o přednášku či workshop se zaměřením na plazy či cestování? Ozvěte se reptilmagazin@gmail.com.

Cena dohodou

Adoptujte si nás

11.png

Chtěli byste vlastnit plaza, ale nemůžete? Spojte své přání s podporou REPTILclubu. Adoptujte si vybraný druh a získejte výhody...

Cena od 500 Kč

Kudy z nudy

Kudyznudy.cz - nejlepší začátek výletu

Mapa